Boten.

Welke boot meert binnenkort bij jou aan?

TAPAS BOOT

SAMEN GENIETEN VAN HEERLIJKE TAPAS!

Bestel nu onze rijk gevulde tapas boot, op en top genieten van koude vis-fingerfood en andere vers bereide koude tapas.

Compleet verzorgde tapas boot met diverse gerookte en ingelegde vis, vissalades, spiesjes, vlees en andere heerlijke vers bereide tapas. Lekker lokaal: kaas van Kaasboerderij De Stolpe en Zuuver Zeeuws zeekraalbrood van Spelt Bakkers. En natuurlijk heerlijke bijpassende sauzen en smeersels.

Je geniet met zijn tweeën een middag of avond lang van deze heerlijke en rijk gevulde tapas boot. Nu voor twee personen: € 45,-
Groter gezelschap? Geen probleem! Met vier personen geniet je al van de tapas boot voor € 85,-

Compleet genieten? Een bijpassende wijn, keuze uit wit en rosé, bestel je voor € 8,95 per fles bij de tapas boot.

BESTEL NU!

In de winkel, bel/whatsapp naar 0111-692163 of stuur een e-mail naar info@vishandelvanbeveren.nl
…en geniet dezelfde dag nog van een tapas boot!

BORREL BOOT

SAMEN GENIETEN VAN STOERE VISHAPJES!

Bestel nu onze rijk gevulde borrel boot, op en top genieten van stoere koude vis-fingerfood en ander lekkers voor bij de borrel.

Compleet verzorgde borrel boot met diverse soorten gerookte vis, huisgemaakte vissalades, spiesjes, vlees en andere heerlijke vers bereide borrelhapjes. Lekker lokaal: kaas van Kaasboerderij De Stolpe en Zuuver Zeeuws zeekraalbrood van Spelt Bakkers. En natuurlijk heerlijke bijpassende sauzen en smeersels.

Je geniet met zijn tweeën een middag of avond lang van deze heerlijke en rijk gevulde borrel boot. Nu voor twee personen: € 45,-
Groter gezelschap? Geen probleem! Met vier personen geniet je al van de borrel boot voor € 85,-

Compleet genieten? Een bijpassende Zeeuwse rode wijn of ‘Het Zeeuwse Zeeschuim’ bier bestel je voor € 6,95
per fles bij de borrel boot.

BESTEL NU!

Bel 0111-692163, stuur een e-mail naar info@vishandelvanbeveren.nl of kom langs in de winkel!
…en geniet dezelfde dag nog van een borrel boot!

FRUITS DE MER BOOT

GENIETEN VAN HEERLIJKE FRUITS DE MER!

Bestel nu onze rijk gevulde fruits de mer boot,
op en top genieten van de lekkerste parels uit de zee.

Compleet verzorgde fruits de mer boot met smaakvolle zeevruchten, zoals kreeft, krab, oesters, scheermessen, schelpjes en langoustines. Lekker lokaal: Zuuver Zeeuws zeekraalbrood van Spelt Bakkers. En daarbij twee soorten kreeftenmayonaise.

Je geniet met zijn tweeën een middag of avond lang van deze heerlijke en rijk gevulde fruits de mer boot. Nu voor twee personen: € 85,-

Compleet genieten? Een bijpassende wijn, keuze uit wit en rosé, bestel je voor € 8,95 per fles bij de fruits de mer boot.

BESTEL NU!

Zeker zijn van een rijk gevulde fruits de mer boot? Geef dan uiterlijk twee dagen van te voren de bestelling door. Bestel in de winkel, bel/whatsapp naar 0111-692163 of stuur een e-mail naar info@vishandelvanbeveren.nl
…en geniet samen van een heerlijke fruits de mer boot!

LOVE BOOT

LIEFDE IS… EEN BOOT VOOR JOE VAN MIEN!

Zeeuwse love boot in de ‘week van de liefde’! Unieke samenwerking Vishandel van Beveren en Anne en de Zeeuwse Kofferband

Week van de liefde
“Wat is er in deze gekke tijd nu mooier om samen thuis de liefde extra uitbundig te vieren?” aldus Johan van Beveren. “Natuurlijk kan dat altijd, maar Valentijnsdag is wel het uitgelezen moment.” In aanloop naar zondag 14 februari daarom de ‘week van de liefde’ bij Vishandel van Beveren, van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 februari.

En hoe je die liefde viert? Met een speciale ‘Love boot’ voor twee!!! Met heerlijke vis-fingerfood en kleine hapjes, om een middag of avond samen van te genieten. En dat voor maar € 30,-.

Love boot
‘The love boat’ was een tv-serie met een herkenbare song, maar ja zo engels als wat… Waarom geen Zeeuwse versie voor de ‘Love boot’? Een unieke samenwerking tussen ‘Anne en de Zeeuwse Kofferband’ en Vishandel van Beveren ontstond. “Toen we de band benaderden waren ze meteen erg enthousiast over het idee, en zagen het als een leuke uitdaging in deze gekke tijd waar vrijwel geen optredens mogelijk zijn”. Tijdens de kerst stonden ze nog met een livestream in Brogum, maar verder is het helaas stil. “Aan een paar woorden had de band genoeg en de muzikale creativiteit begon te stromen, met een tof Zeeuws nummer over de love boot als resultaat!” Benieuwd naar het eindresultaat? Houdt onze socials (Facebook en Instagram) goed in de gaten!

BESTEL NU!

Bel 0111-692163, stuur een e-mail naar info@vishandelvanbeveren.nl of kom langs in de winkel. Ook na de ‘week van de liefde’ is de ‘Love boot’ nog te bestellen. Leuk als cadeau voor een verloving of jubileum, of gewoon voor jezelf om samen de liefde te vieren!