Recepten.
Makreel hutspot uit de oven met een Aziatische twist
Hutspot, een oer-Hollands gerecht maar dan met een Aziatische twist. Met dit gerecht schotel je een maaltijd met een verrassende combinatie voor!
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Hier een heerlijk gerecht voor de herfst! De pompoen en paddenstoel smaken heel goed bij de tong en de frisse smaak van abrikoos.
Lekker & gezond: palingburger
Ooit zo’n lekkere burger gezien? En supermakkelijk om te maken. Paling is een oer-Hollandse lekkernij met een unieke smaak!
Thais schelvispakketje met basilicum
Hou je van thais en hou je van vis, dan is dit een echte aanrader! Lekker pittig met de zachte smaak van schelvis.
Gegrilde schol met snelle caesarsalade
Grillen is een simpele en snelle manier om vis in zijn geheel te bereiden. Je gaart de vis in acht tot tien minuten gaar in de oven en in de tussentijd maak je een lekker frisse caesarsalade.
Zalmfilet met asperges uit de oven
Zalm met asperges uit de oven zijn een heerlijk gerecht en nog makkelijk ook. Na nog geen half uur direct op tafel! Eet smakelijk!
Pittige penne met tomaat en makreel
Geïnspireerd door de vakantie in Italië van afgelopen januari, op zoek gegaan naar een heerlijk recept met gestoomde makreel en pasta. Geniet er van!
Gepaneerde steenbolk met warme tartaarsaus
Elk seizoen is er weer een andere vis die schittert. Steenbolk is op z’n best in de winter.
Schelvis met uitjes uit de oven
Schelvis is een echte wintervis. Het is de grotere broer van de wijting, die wij ook maar weinig op tafel zetten. Tijd om dat te veranderen!
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden
Deze heerlijke zeebaars met een groen krokant jasje van kruiden kan bijna niet mislukken!
Rode poon met citroen en rozemarijn
Probeer eens dit heerlijke gerecht met rode poon. Dit rode visje met citroen en rozemarijn is verrukkelijk.
Clubsandwich met haring en avocado
Ze zijn er weer: Hollandse Nieuwe! Hier dus een heerlijk recept met haring.
Hele gesmoorde tarbot met tijm, knoflook en venkel
Tarbot is net als Noordzeetong een platvis en is een zeer gewaardeerde vissoort in restaurants.
Visgratin uit Skarsvåg
Een traditioneel recept uit Skarsvåg in Noorwegen voor visgratin van kabeljauw.